DOLAR 32,4788 0.03%
EURO 34,7748 -0.2%
ALTIN 2.427,69-0,29
BITCOIN 20646841.46563%
Aydın
19°

AÇIK

13:13

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim’de ‘Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’ düzenlendi

Didim’de ‘Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’ düzenlendi

ABONE OL
12 Nisan 2022 09:10
Didim’de ‘Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’ düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulunda “Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı”, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirildi.

ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu konferans salonundaki çalıştaya, Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Mustafa Kemal Subaşı, Uzm. Dr. Esra Çelik, Hemşire Gülay Kaya Geyik, Tıbbi Sekreter Şule Korkmaz Büyük, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat’ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda; Uzm. Dr. Esra Çelik ve Dr. Mustafa Kemal Subaşı, bağımlılık türleri ve kurtulma yöntemleri hakkında açıklayıcı ve öğretici bilgiler verdi. Sunumun ardından tütün, alkol, uyuşturucu madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı ile etkin mücadele yollarında öğrencilerin görüş ve önerileri alındı. Çalıştay, katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ve okul yönetimi tarafından konuşmacılara teşekkür edilmesiyle son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.