Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulunda “Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı”, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirildi.
ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu konferans salonundaki çalıştaya, Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Mustafa Kemal Subaşı, Uzm. Dr. Esra Çelik, Hemşire Gülay Kaya Geyik, Tıbbi Sekreter Şule Korkmaz Büyük, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat’ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda; Uzm. Dr. Esra Çelik ve Dr. Mustafa Kemal Subaşı, bağımlılık türleri ve kurtulma yöntemleri hakkında açıklayıcı ve öğretici bilgiler verdi. Sunumun ardından tütün, alkol, uyuşturucu madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı ile etkin mücadele yollarında öğrencilerin görüş ve önerileri alındı. Çalıştay, katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ve okul yönetimi tarafından konuşmacılara teşekkür edilmesiyle son buldu.
DİDİM HABERLERİ
03 Ekim 2023ASAYİŞ
03 Ekim 2023SAĞLIK
03 Ekim 2023SPOR
03 Ekim 2023DİDİM HABERLERİ
03 Ekim 2023AYDIN
03 Ekim 2023EKONOMİ
03 Ekim 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.