DOLAR 32,3362 0.17%
EURO 35,1810 -0.03%
ALTIN 2.241,66-0,07
BITCOIN 2091910-5.45827%
Aydın
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:24

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başkan Atabay’a beyzbol sopalı saldırı

Başkan Atabay’a beyzbol sopalı saldırı

ABONE OL
15 Haziran 2021 09:55
Başkan Atabay’a beyzbol sopalı saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve şahsi avukatına kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti. Başkan Atabay ve avukatı saldırıda yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve şahsi avukatı akşam yemeğinin ardından kahve içtiği sırada saldırıya uğradı. İddiaya göre, D-Marin Didim Marina da bulunan Key-f Restaurant & Cafe de şahsi avukatı ile akşam yemeğinde buluşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yemek sonrası kahve içtiği sırada yaşlı bir kişinin restorana girmesin hemen ardından 4 kişinin saldırısına uğradı. Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişi bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

ADÜ’YE SEVK EDİLDİ

Olayın duyulmasının ardından olay yerine emniyet güçleri sevk edilirken, Belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda belediye personeli olay yerine geldi. Başkan Atabay ve şahsı avukatı sağlık kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Başkan Atabay ve avukatının Didim’deki sağlık kontrolünün ardından kendi imkanlarıyla ADÜ Tıp fakültesine kontrol amaçlı gittikleri öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından Didim’e gelen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankir, Didim Belediyesi önünde açıklamalarda bulundu. Çankır, “Belediye Başkanımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. CHP li Belediye başkanlarımız hiçbir rant çetelerine geçit vermeyeceklerdir. Bizler Başkanımızın yanındayız. Detaylı açıklamalarımız daha sonra yapılacaktır” dedi.

“RANT ÇETELERİNE ASLA GEÇİT VERİLMEYECEKTİR”

Didim Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Dün akşam 23.30 sularında, Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay ve misafirlerine aniden haince bir saldırı düzenlenmiştir. Didim Marina’da eli sopalı kalabalık bir grubun aşağılık saldırısına maruz kalan Ahmet Deniz Atabay ve misafirlerinin durumlarında aciliyet bulunmamaktadır. Didim halkı bu saldırının hangi rant çetesi tarafından yapıldığını çok iyi bilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi görevlisi bir belediye başkanına yapılmış bu saldırı, tüm kamu kurumlarına ve başkana yetki veren halkımıza yapılmıştır. Didim’in ve Didimlilerin hakkını savunmak için rant çetelerine karşı daha güçlü sesle, hep birlikte durmaya devam edeceğiz. Cesaretimizi arttıran bu saldırı karşısında tüm yetkili kurumları, failleri bulup cezalandırması için göreve davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri ve üyeleri bu tür menfur saldırılarla rant elde etmek isteyen çetelere asla geçit vermeyecektir” denildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.