DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22471881.15632%
Aydın
26°

AÇIK

17:12

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Belediye Meclisi’nde kararlar oy birliğiyle alındı

Didim Belediye Meclisi’nde kararlar oy birliğiyle alındı

ABONE OL
5 Kasım 2022 18:17
Didim Belediye Meclisi’nde kararlar oy birliğiyle alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının ilk oturumu yapıldı. Toplantıda belediye şirketi DİBEL’in borçlarının ödenmesi konusunda Başkan Atabay’a yetki verilirken, Berlin Fuarı’na katılım sağlanması konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 9 meclis üyesi mazeretli olarak katılmadı. Gündemin ilk onbir maddesinde yer alan İmar Komisyonundan gelen maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Gündemde yer alan belediyeye ait DİHİZ şirketinin sermayesinin arttırılması konusu Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise belediye şirketi DİBEL’in geçmiş dönemki vergi borçlarının tecil ve taksitlendirilmesi için belediyeye ait kayıtlı taşınmazların teminat olarak verilmesi konusunda Başkan Atabay’a yetki istendi. Madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise Almanya’daki Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’na belediye adına gidecek personel ve diğer giderlerin karşılanması noktasındaki madde oy birliğiyle kabul edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.