DOLAR 32,3328 0.15%
EURO 35,1912 0%
ALTIN 2.241,54-0,08
BITCOIN 2098380-5.03064%
Aydın
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Six Senses Kaplankaya Alchemy Bar atölyesinde doğanın modern simya mucizesi ile tanışın

Six Senses Kaplankaya Alchemy Bar atölyesinde doğanın modern simya mucizesi ile tanışın

ABONE OL
4 Haziran 2021 12:56
Six Senses Kaplankaya Alchemy Bar atölyesinde doğanın modern simya mucizesi ile tanışın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Six Senses Kaplankaya, bünyesinde bulunan Alchemy Bar’da doğanın mucizelerini misafirleri ile buluşturuyor. Alchemy Bar çalışmalarında Six Senses Kaplankaya’nın bahçelerinden toplanan taze bitkiler ve doğal malzemelerle organik mum, kişisel bakım malzemeleri ve fermantasyon çalışmaları ile modern bir simya atölyesini hayata geçiriyor.

Six Senses Kaplankaya, uluslararası sürüdürülebilirlik felsefesi ışığında Alchemy Bar atölye çalışmalarında misafirlerini doğanın mucizeleri ve insanlığın kadim bilgileri ile yeniden buluşturuyor. Six Senses Kaplankaya’nın organik bahçesinde yetiştirilen bitkilerden yaratılan ve doğal malzemelerle üretilen mumlar ve kişisel bakım ürünleri ile doğa dostu bir yaşamın anahtarı sunuluyor.

Six Senses Kaplankaya’nın uzman ekibi tarafından yönetilen atölye çalışmalarında misafirler, doğal meyvelerden maskeler, uçucu yağlar ve kişisel bakım malzemelerinin yapımını öğrenirken, markanın dünya çapında ünlü olan sürdürülebilirlik ve doğa dostu felsefesine ortak oluyor. Misafirlerin kendileri ve doğa ile yeniden bağ kurmalarını amaçlayan Alchemy Bar atölyesinde, insanlığın binlerce yıldır deneyimlerle keşfettiği doğal metotlar misafirlerle paylaşılıyor.

Alchemy Bar atölye çalışmalarının yanı sıra Six Senses Kaplankaya; plastik kullanımını sıfır düzeyine indirmek, çevre dostu temizlik ürünleri kullanmak, enerji tasarrufu konularında da hassasiyetle çalışmalarını sürüdüyor. 2022 itibariyle plastiksiz bir hayata geçmeyi hedefleyen Six Senses Kaplankaya doğaya karşı saygılı ve iç içe olmayı amaçlayan çalışmalarını Alchemy Bar atölyelerinde misafirleriyle paylaşıyor.

Six Senses Kaplankaya, sürdürülebilirlik felsefesi ışığında sunduğu unutulmaz deneyimler için misafirlerini bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.