DOLAR 32,4745 -0.08%
EURO 34,8091 -0.61%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN 2074413-1.22907%
Aydın
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:46

SABAHA KALAN SÜRE

Sokak hayvanları için denize girdiler

Sokak hayvanları için denize girdiler

ABONE OL
30 Aralık 2021 11:10
Sokak hayvanları için denize girdiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de geleneksel hale gelen, Sokak hayvanları için Aralık ayında denize girme etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi. Altınkumdaki bir kafede buluşan yabancı ve Türk vatandaşlar, tasarladıkları hayvan kostümleri ile Altınkum Plajında denize girerek, sokak hayvanları için bağış topladı.

Aralarında İskoç, İrlandalı ve İngilizlerin de bulunduğu bir grup, Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndaki sahipsiz hayvanlar için düzenlenen bağış kampanyasına katkı amacıyla denize girdi. 7 yıldır devam eden Aralık ayında denize girme etkinliğinde 30 kişilik grup, Altınkum Plajı’nda buluştu. Grubun yaklaşık 15 dakika denizde kaldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Gruptaki İngilizlerin, “Noel hediyelerinin verildiği ilk gün” anlamına gelen “Boxing Day” kapsamında katıldığı etkinlikte bazı grup üyeleri ilgi çekici kostümlerle denize girdi.

Çevredekilerin de alkışlarla destek olduğu etkinlikle ilgili bilgi vere Didim Hayvanları Koruma Derneği üyesi Sengül Güz 7 yıldır etkinliğine yapıldığını ve etkinlik neticesinde toplanan bağışların sokak hayvanlarının barınma, tedavi ve mamaları için harcandığını belirtti. Etkinlikte yer alan Linda Uyan ise 30’a yakın kişinin denize girdiğini ifade ederek etkinliğin geleneksel hale geldiğini ve sokak hayvanları için yapıldığını ifade etti.

Etkinlikte toplanan bağışların sahipsiz hayvanların ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.