DOLAR 32,5807 0.28%
EURO 35,0062 0.08%
ALTIN 2.459,950,99
BITCOIN 21011851.20339%
Aydın
18°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı

Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı

ABONE OL
3 Aralık 2021 14:09
Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’in tüm güzellikleri, Didim Turizm Derneği (DİTUR) çatısı altında 15. Travel Turkey Fuarı’nda yerini aldı.

Turizmin değişmeyen rotası, Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya geldi. Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı bölgelerine ait turizm zenginliklerinin yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, tatil planı yapmak isteyen kitlelere tanıtılması için düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında kapılarını açarken, Didim’in tüm güzellikleri de açılan stantta Didimli turizmciler tarafından tanıtılıyor.

“İzmir fuarının en iyi standıyız”

Travel Turkey İzmir Fuarı, 2-4 Aralık tarihleri arasında kapılarını 15’inci kez açmasını değerlendiren Didim Turizm Derneği (DİTUR) Başkanı Mustafa Şentürk, “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, Didim Turizm Derneği olarak Didim’i temsil ederek, tanıtıyoruz. Didim’de turizm sektörüne hizmet veren tüm işletmeler elini taşın altına koyarak, fuarda yerimizi aldık. Didim Turizm Derneği’nin ana görevi olan Didim’in tanıtımı için burada yer aldık ve bunun gururunu yaşıyoruz. Fuara katılan herkesten olumlu tepkiler alıyoruz. İddia ediyorum ki bu yıl İzmir fuarının en iyi standıyız.” dedi.

“Sezondan umutluyuz”

The Holiday Resort Genel Müdürü Derviş İşçi ise fuarla ilgili; “Öncellikle tüm turizm sektörüne sağlıklı yıllar dilerim. 2022 sezonuna pandemiden kurtulmuş bir şekilde başlamayı diliyorum. 2 yıldır katılamadığımız fuarlara büyük bir özlem ve şevkle geldik. Fuarda gördüğümüz azimle 2022 sezonuna daha iyi gireceğimizi düşünüyorum. 2022 sezonundan umutluyuz. Bölge ve ülke olarak turizmi iyi yapıyoruz. Dünya’da ki sıralamamız iyi. Dövizin yüksek olması nedeniyle dış pazarın daha iyi olacağını düşünüyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.