DOLAR 32,4595 -0.1%
EURO 34,8122 -0.56%
ALTIN 2.438,450,11
BITCOIN 2073208-1.10357%
Aydın
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:46

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Belediyesi’nden Yalıköy ve Akyeniköy’e yeni hizmetler

Didim Belediyesi’nden Yalıköy ve Akyeniköy’e yeni hizmetler

ABONE OL
15 Eylül 2021 09:38
Didim Belediyesi’nden Yalıköy ve Akyeniköy’e yeni hizmetler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi tarafından Yalıköy mahallesine yapılacak park çalışması ile Akyeniköy mahallesindeki sanayi sitesinin sokaklarının düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Didim Belediyesi, merkez mahallelerin dışındaki mahallelerde de hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yalıköy mahallesine kazandırılacak olan park çalışması ile Akyeniköy mahallesinde bulunan Sanayi sitesinin sokaklarının düzenlenmesine başlandı. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan yardımcıları Yusuf Deveci ile Zeynel Şener birlikte ilk olarak Yalıköy mahallesindeki park çalışmasını inceledi. Atabay’a mahalle muhtarı Fahri Yalçın eşlik etti. Yalıköy mahallesine kazandırılacak modern bir park için startı verdiklerini kaydeden Başkan Atabay, tüm mahallelere eşit şekilde hizmet sunmak için çalıştıklarını kaydetti. Yalıköy’ün ardından Akyeniköy mahallesinde bulunan Sanayi sitesinde Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen sokak çalışmalarını da inceleyen Başkan Atabay esnafları da ziyaret ederek sohbet etti.

Akyeniköy sanayi sitesinin çevre ve sokak düzenlenmesi anlamında yaşanılan sıkıntıları bildiklerini kaydederek belirlenen program dahilinde çalışmaların yapılmaya başlandığını kaydeden Başkan Atabay “ Didim Belediyesi olarak merkez mahallere sunduğumuz hizmetleri merkez dışındaki tüm mahallelere de yaymak istiyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.