DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048028-2.34536%
Aydın
18°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim’de Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamlanıyor

Didim’de Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamlanıyor

ABONE OL
5 Şubat 2024 02:37
Didim’de Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydınlı gençlerin yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelen gençlik merkezleri, Aydın’ın dört bir yanında yükselmeye devam ederken, Didim ilçesinde yapılan Gençlik Merkezi’nde sona gelindi, Aydın Valisi Yakup Canbolat da çalışmaları yerinde inceledi.

Aydın’da imkanlarıyla yeni cazibe merkezi haline gelen gençlik merkezleri, sportif, sanatla ilgili ve kültürel faaliyetleri ile gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Aydın’ın dört bir yanı da gençlerin faydalanabilmesi için gençlik merkezleriyle donatılıyor. Gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için il genelinde, gençlik merkezleri bir bir hayata geçiriliyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 2022 yılı içerisinde Efeler, Germencik, Kuşadası, Çine, Didim, Sultanhisar, İncirliova ve Yenipazar ilçelerinde yapımına başlanan gençlik merkezlerinde de çalışmalar aralıksız devam ederken, Didim’deki Gençlik Merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu çalışmalarında sona gelindi. Aydın’daki yatırımları da yakından takip eden Aydın Valisi Yakup Canbolat ise Didim’e gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Beraberindeki heyetle birlikte gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını ziyaret eden Vali Canbolat, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

2022 yılı içerisinde ihalesi yapılan Didim ilçesine yapılan 1 adet Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun 2023 yılı içerisinde bitirilmesi planlanırken, proje bedeli 32 milyon 863 bin TL, ihale bedeli ise 27 milyon 850 bin TL olarak açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.