Didim Efeler Mahallesi Gerçek Yalı sitesinde eşiyle birlikte yaşayan, 85 yaşında ve aynı zamanda oryantal Asena olarak bilinen Asena Çakmak’ın da babası olan Burhan Çakmak hayatını kaybetti.
Burhan Çakmak’ın yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı 3 aydır hastanede tedavi gördüğü öğrenilirken, babasının ölüm haberini alan Asena, eşi Hasan Dere ile Didim’e geldi.
CENAZESİ DEFNEDİLDİ
Didim Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakmak’ın cenazesi Denizköy Mezarlığı’nda defnedildi.

“ÇOK ÜZGÜNÜM”
Asena Çakmak’ın cenazede hayli üzgün olduğu ve sık sık ağladığı görülürken, “Baba acısı ne diyebilirim ki, çok üzgünüm” diye konuştu. Asena ile annesi, cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti.

GENEL
7 gün önceASAYİŞ
08 Şubat 2026ASAYİŞ
08 Şubat 2026AYDIN
08 Şubat 2026DİDİM HABERLERİ
08 Şubat 2026DİDİM HABERLERİ
08 Şubat 2026DİDİM HABERLERİ
08 Şubat 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.