DOLAR 32,3768 0.16%
EURO 34,9886 -0.29%
ALTIN 2.324,570,23
BITCOIN 2263885-0.80229%
Aydın
13°

AÇIK

12:58

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim’in ilk Kadın Aile Danışma Merkezi açıldı

Didim’in ilk Kadın Aile Danışma Merkezi açıldı

ABONE OL
6 Mayıs 2023 15:14
Didim’in ilk Kadın Aile Danışma Merkezi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu Didim’in İlk Kadın ve Aile Danışma Merkezi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay tarafından açıldı.

Didim Belediyesi Sosyal Belediyecilik alanında büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Aile bireylerinin mutluluk ve refahını güçlendirmek amacı ile Didim Belediyesi tarafından kurulan Didim Kadın ve Aile Danışma Merkezi açıldı.

Açılışa CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Didim İYİ Parti İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Yönetimi ve Didimli vatandaşlar katıldı.

Didim’in ilk Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nin açılışında konuşma yapan A. Deniz Atabay, “Sayın Vekilim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım bugün Didim’de ilk olacak olan Kadın ve Aile Danışma Merkezini sizlerin teşrifleri ile açıyoruz. Eminim ki burada kadınlarımızdan her türlü hukuksal, psikolojik ve sosyolojik bir şekilde yardımlarda bulunacağız. Toplumumuzda kadınlarımızın yeri çok önemli. Ama son zamanlarda özelikle kadına gösterilen saygıda erozyonlar başlamıştı. Tahminim çok kısa süre içerisinde her şeyin daha iyi olacağı günler geldiğinde onlarda düzelecektir.  Sayın Milletvekilim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım ve tüm vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Güç ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğu yeneceğimize inanıyorum. İnanıyorum ki 15 mayıs sabahı geliyor gelmekte olan ve her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşma yapan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sayın Vekilim çok değerli Belediye Başkanlarım, değerli Kadın Kolları Başkanım, Değerli Kadınlarımız, Didimliler ve basın mensupları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sizlere 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgisini ve selamını getirdim. Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nde başta sayın Didim Belediye Başkanı’mız olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU “KADIN AİLENİN TEMELİDİR”

Başkan Çerçioğlu; “Kadın ailenin temelidir. Kadın, ailenin direğidir. Mutlaka kadınlarımız ekonomik ve sosyal hayatın içinde olmak zorundalar. Her yıl yüzlerce kadın bir erkek tarafından maalesef üzülerek ifade ediyorum hayatını kaybediyor. İşte Cumhuriyet Halk Partisi’nin önümüzdeki 14 Mayıstaki kazanacağı seçimden sonra Türk Kadını hak ettiği noktaya gelecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli kadınlarımızın yanındayız. Özellikle kadın kooperatiflerine çok önem veriyoruz. Kadın kooperatiflerimizin ürettikleri ürünleri Aydın’da Ege Et Şubelerinde satıyoruz. Aydın halkı ile buluşturuyoruz. Kadınlarımızın kazandıkları bu para ile tüm kadınlarımız, kız çocuklarını okutuyorlar. Onun için ben binlerce kez teşekkür ediyorum kadınlarımıza. İyi ki varız. Daha güzel günlerde buluşmak üzere. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağ olun sayın başkan” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve vatandaşlar tarafından Didim Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. Ardından Başkan Çerçioğlu ve beraberindekiler Kadın ve Aile Danışma Merkezini gezerek Başkan Atabay’dan bilgi aldı.

Açılışa katılan vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.