Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’da 7.8, 7,6 ve Hatay’da 6,4 şiddetinde gerçekleşen depremlerin ardından ilçemize gelen depremzedeleri ziyaret etti.
10 ilde büyük yıkıma yol açan depremden etkilenerek ilçemize gelen depremzedeleri Didim’de kaldıkları 5 otelde ziyaret eden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak depremzedelerle bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Depremin yaralarını birlikte saracaklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımızı konakladıkları otelde ziyaret ettik. Bu zorlu süreci beraber atlatacağız” ifade etti.
DİDİM HABERLERİ
29 Eylül 2023ASAYİŞ
29 Eylül 2023SAĞLIK
29 Eylül 2023SPOR
29 Eylül 2023DİDİM HABERLERİ
29 Eylül 2023AYDIN
29 Eylül 2023EKONOMİ
29 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.