DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN 2270636-0.66057%
Aydın
24°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Belediyesi’nin başarısı bir kez daha tescillendi

Didim Belediyesi’nin başarısı bir kez daha tescillendi

ABONE OL
7 Ocak 2023 20:23
Didim Belediyesi’nin başarısı bir kez daha tescillendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi’ne yönelik yürütülen sayıştay incelemesinin ardından Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve belediye çalışanlarının Didim için yürüttüğü çalışmaların başarısı ve temizliği bir kez daha tescillendi.

İnceleme sonrası Didim Belediye Meclisi’nde CHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Yusuf Deveci, Başkan Atabay ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Hazırlanan dönemsel raporların stratejik plan, performans programı, faaliyet raporu ve kurumsal durum ve benzeri; dürüstlük, saydamlık ve hesap verebilirlik ilkeleri gereği kamuoyuna erişiminin açık olduğu tespit edilmiştir. Risk analiz çalışmalarının, risk tespit çalışmalarının, risk değerlendirme çalışmalarının yapıldığı ve kayıt altına alındığı tespit edilmiştir. Didim Belediyesi üst yönetimi ve çalışanlarının iş kontrol sistemi ve kurumsal risk yönetimi işleyişine ilişkin pozitif ve destekleyici tavır sergiledikleri anlaşılmaktadır. Didim Belediyesi 2021 yılına ilişkin ve kamu idaresi tarafından sunulan finansal raporlama çerçevesi kapsamındaki mali rapor ve tabloların tüm önemli yönleri ile doğru ve güvenilir bilgi içerdiği kanaatine varılmıştır” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.