DOLAR 32,5642 0.05%
EURO 34,9046 0.16%
ALTIN 2.440,120,72
BITCOIN 2054826-4.45917%
Aydın
24°

KAPALI

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Belediyesi ve Egemed Hastaneleri arasında indirim protokolü imzalandı

Didim Belediyesi ve Egemed Hastaneleri arasında indirim protokolü imzalandı

ABONE OL
7 Ocak 2023 20:23
Didim Belediyesi ve Egemed Hastaneleri arasında indirim protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi ile Özel Egemed Hastaneleri arasından protokol imzalandı. Protokol kapsamında Didim Belediyesi Personeli ve birinci derece yakınlarına Egemed Hastanelerinin sunduğu hizmetlerden indirim uygulanacak.

Didim Belediyesi ve Özel Egemed Hastaneleri arasında indirim protokolü imzalandı. Didim Belediyesi Başkanlık makamından gerçekleştirilen imza törenine Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ve Egemed Hastaneleri Müdürü Cengiz Bayar katıldı. Protokol kapsamında Didim Belediyesi Personelleri ve birinci derece aile fertlerine Özel Egemed Hastanelerinin sunmuş olduğu sağlık imkanlarından %25 oranında indirim uygulanacak. Didim Belediyesi çalışanlarının indirimli sağlık imkanlarından faydalanması için, çalışan kimliğini, Sosyal Güvenlik Kurumu belgeleri ve resmî kimlik belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Egemed Hastaneleri ile yapmış olduğumuz protokolden çalışanlarımız ve birinci derece aile yakınları faydalanacak. Gerçekleşen protokolün tüm çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.