DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Aydın
28°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de kadın muhtar, kadınları bir araya getirdi

Didim’de kadın muhtar, kadınları bir araya getirdi

ABONE OL
11 Aralık 2022 16:06
Didim’de kadın muhtar, kadınları bir araya getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’e bağlı Çamlık Mahallesi Muhtarı Filiz Atabay Soydemir, kendine ait otelde düzenlediği toplantıda mahallesindeki kadınları bir araya getirdi.

50 kadının dinleyici olarak katıldığı toplantıda konuşan Soydemir, “Burada bir araya gelme amacımız; kendimizi nasıl geliştirebiliriz? Bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner ile görüştüğüm zaman “12 kişilik gruplar olarak sınıflar oluşturduğunuzda her konuda eğitim verebiliriz.” diyerek açık destek verdi. Ben de eğitimini aldığımız, ürettiğiniz ürünlerin satışı için standların ayarlanmasını sağlayabilirim. Burada muhtarlık görevini yerine getiriyorum. Herhangi bir siyasi görüş gütmeden Didim’de yaşayan tüm kadınlarımızın bir şekilde faydalanmasını sağlamaya çalışmak istiyorum. Bu çalışmamız sadece kadınlarımıza yönelik olsun istemiyorum. Çocuklarımız da bu eğitimlere katılabilir. Çocuklarımız da eğitim almak istediği kurslar varsa onlara da destek olalım. Bu toplantıları Muhtarlar Derneği kapsamında diğer muhtarlarımız ile birlikte her mahallede gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtar Soydemir’in konuşmasının ardından, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli hemşire Gülay Kaya, toplantıya katılan kadınlara, kadın sağlığına dair çeşitli bilgiler verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.