DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN 2270636-0.66057%
Aydın
24°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Seyahat, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı

Didim Seyahat, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı

ABONE OL
11 Aralık 2022 16:23
Didim Seyahat, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İZFAŞ ile TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, kapılarını 16’ncı kez turizm dünyasına açtı. 8-10 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilen ve sektörün önde gelen temsilcilerini Sonsuz Keşifler temasıyla 16’ncı kez İzmir’de bir araya getiren fuarda Aydın’ın Didim ilçesinin markası konumunda olan; İzmir, İstanbul, Bursa, Denizli ve Ankara gibi birçok şehre ulaşım sağlayan Didim Seyahat firması da yerini aldı.

Her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformu haline gelen TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, dünya turizm trendlerini Fuar İzmir’de bir araya getirdi. Didim’de 1964 yılında 40 üyeyle kurularak kooperatif yapılanmasıyla hizmet veren, 2005 yılından bu yana da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi de Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı. Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz, Başkan Yardımcısı Hayri Gör ve Cycle Tour Turizm Acenta Sorumlusu Burak Doğusu, fuar standında ziyaretçilerle bir araya gelerek, Didim’in güzelliklerini katılımcılarla paylaştı. Standa gelen ziyaretçilere Didim’i tanıtan broşürlerin yanı sıra Didim Seyahat tarafından hazırlanan promosyon ürünleri de armağan edildi.

“Didim’e katma değer katıyoruz”

Fuara ilginin çok yoğun olduğunu gözlemlediğini belirten Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz, “Biz Didim Seyahat olarak ilk kez İzmir’deki bu fuara katıldık. 2022’de çok yoğun bir sezon geçirdik. 2023 yılına yönelik de herkesin beklentisi rekor turizm hareketliliği olacağı yönünde. Biz de bu beklenti içindeyiz. Fuara olan ilgi de bunun göstergesi” dedi. 1964 yılından bu yana Didim’de ulaşım ve taşımacılık hizmeti vererek Aydın’ın tek yerel firması olduklarını ifade eden Cengiz, “Didim halkına 1964 yılından bu yana Söke ve Aydın, 2005’ten itibaren İzmir, 2013’ten itibaren Denizli-Ankara, 2015’ten itibaren de İstanbul yolunda taşımacılık hizmeti veriyoruz. Binlerce yıllık bir kültürün üzerine kurulu olan Didim’in öz varlığından çıkmış olan Didim Seyahat, Türkiye’nin önemli şehirleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum ve Antalya ile Didim arasında taşıdığı yolcularla köprü vazifesi görüyor. Didim kentinin dışarıya açılan yüzüyüz ve bu sorumluluğu yıllardır üzerimizde taşıyoruz. Kendimize verdiğimiz bu sorumluluğun bilinciyle ve Didim’i yeni kulvarlarda çok daha güçlü ve etkin şekilde temsil edebilme amacıyla Didim Seyahat’i sürekli olarak geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda İzmir’deki Travel Turkey Turizm Fuarı’na katıldık. Konforu ve güvenli yolculuğu tercih eden herkesi, tarihçi Heredot’un ifade ettiği gibi “Gökyüzünün Altındaki En Güzel Yeryüzü” Didim’e taşıma arzusundayız” diye konuştu.



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.