DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441.09488%
Aydın
28°

AÇIK

13:23

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

ABONE OL
8 Aralık 2022 22:52
Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir 16. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, sektörün önde gelen temsilcilerini 16. kez bir araya getirdi. Fuarda Ege’nin parlayan yıldızı Didim’in tarihi değerleri, yöresel lezzetleri ve eşsiz koyları da binlerce ziyaretçiye anlatılıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık işbirliğiyle bu yıl 8-10 Aralık günlerinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getirdi. Fuarda turizm cenneti Didim’in eşsiz koyları, berrak suları ve tarihi güzellikleri ziyaretçilere anlatılıyor. Didim Turizm Derneği’nin organizasyonu, kurumların ve turizmcilerin destekleriyle B holu D 226’da özel olarak dizayn ettirilen stantta fuarın ilk gününde ziyaretçiler ağırlandı. Fuara Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim Ticaret Odası Bakanı Hilmi Erbaş, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk ve sektör temsilcileri katıldı.

ŞENTÜRK: “DİDİM UÇUŞLARINDA ARTIŞ OLACAK”

Herkesi stantlarını ziyaret etmeye davet eden Didim Turizm Derneği (DİTUR) Başkanı Mustafa Şentürk, “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, Didim Turizm Derneği öncülüğünde Didim’i tanıtıyoruz. Her sene olduğu gibi yine stantta yerimizi aldık. Didim Turizm Derneği öncülüğünde Didim’de turizm sektörüne hizmet veren tüm işletmelerle birlikte ortak hareket ederek, fuarda yerimizi alarak, görüşmeler de gerçekleştiriyoruz. Sun Ekspres Ege Bölge Müdürü standımızı ziyaret etti. Didim uçuşlarında artış olacak. Didim Turizm Derneği’nin ana görevi olan Didim’in tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz ve bunun gururunu yaşıyoruz. Fuara katılan herkesten olumlu tepkiler alıyoruz. Didim deniziyle, doğasıyla, tarihiyle ve kültürüyle dünyanın incisi. Herkesi standımızı ziyarete davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.