DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8910 0.44%
ALTIN 2.498,040,56
BITCOIN 21292495.36522%
Aydın
21°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Küçüker: “Başka Didim Belediyespor yok”

Küçüker: “Başka Didim Belediyespor yok”

ABONE OL
6 Aralık 2022 19:21
Küçüker: “Başka Didim Belediyespor yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saygın Yapı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker, alınan kötü sonuçların ardından Didimlilere takıma sahip çıkılması çağrısında bulundu. Yok sayılan Didim Belediyespor’u ayağa kaldırdıklarını belirten Küçüker, takımın ligi en iyi yerde bitireceğini dile getirdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker, taraftarlara ve kamuoyuna çağrı yaptı. Alınan kötü sonuçların ardından takıma ve kulübe sahip çıkılması noktasında konuşan Küçüker “Sevgili Saygın Yapı Didim Belediyespor camiası biz bu göreve geldiğimizde takımımız Süper Amatör Lig’de mücadele ediyordu ve biz yönetim olarak şehrimizin üst liglerde olması gerektiğini düşünerek Bölgesel Amatör Lig’den maddi açıdan masraflı takım satın alarak lige girdik. Bunun öncesinde takımımızın Süper Amatör Lig’e göre oyuncu transferlerini yaptık ve takımı satın aldıktan sonra zamanımız kısıtlı olduğu halde kadroyu dağıtıp daha üst düzey oyuncular ile anlaştık. Geldiğimiz noktada 700 bin TL borç ile kulübü devraldık ve borcu bitirmek üzereyiz. Hedefimizi ilk senemizde Bölgesel Amatör Lig’de kalarak bu ligi bilerek önümüzdeki senelerde daha iddialı takım kurmaktır” sözlerini kaydetti.

Küçüker, “Saygın Yapı Didim Belediyespor Başkanı olarak alt yapımızı tekrar inşaa ettik. 1. Amatörde mücadele eden pilot takım projesi yaparak gençlerimizin gelişimlerini takip ediyoruz. Nerdeyse Didim Belediyespor yok sayılmış halde iken şehri tekrardan ayağa kaldırdık camiayı birleştirdik ve o konuda da amacımıza ulaştık. Ben kulüp Başkanı olarak bu kulüpte kaptanlık yapmış bir başkan olarak bu formanın ağırlığını bilen, bu şehrin değerini bilen futbolcular ile devam edeceğim ve gereken ne ise Her şeyi kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz her zaman yönetim olarak şehrimizin takımına sahip çıkarak ligi en iyi şekilde bitirip bu camiayı bu şehri temsil edeceğiz. Ben başkan olarak camiamızdan takımlarının yanında olmasını ve iyi gün dostu değil kötü günde de takımlarına sahip çıkılmasını istiyorum. Unutmayın başka Didim Belediyespor yok.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.