DOLAR 32,5865 0.1%
EURO 34,9222 0.11%
ALTIN 2.438,030,34
BITCOIN 21748560.25845%
Aydın
25°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Ziraat Odasının yeni binası için ön izin alındı

Didim Ziraat Odasının yeni binası için ön izin alındı

ABONE OL
30 Kasım 2022 00:07
Didim Ziraat Odasının yeni binası için ön izin alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Ziraat Odasının Akbük yolu Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan yeriyle ilgili olarak ön izin sözleşmesi imzalandı.

Didim Ziraat Odasınca Akbük yolu Sanayi Sitesi karşısında yer alan 4851 ada 1 parsel no’lu hazine arsası için ön izin sözleşmesi, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım’ın katılımıyla imzalandı. Konuyla ilgili bilgiler veren Oda Başkanı Yıldırım “4 yıldan beri verdiğimiz çabalar meyvesini verdi. Sanayi sitesi karşısında 4851 ada 1 parsel no’lu hazine arsası için ön izin sözleşmesini Sayın Kaymakamız Can Kazım Kuruca ile noter huzurunda imzaladık. Bu konuda bize daima destek olan Aydın Milletvekilimiz Metin Yavuz’a ve Milli Emlak Müdürlüğümüze ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz. Şimdi de üzerine inşa edeceğimiz Çiftçi Eğitim Merkezi ve Duyusal Analiz Labratuvarı için bir hayırsever hemşerimizle görüşerek onaylarını aldık. Binanın bitimiyle birlikte Odamızda çiftçilerimize hizmet vermek için ayrıca bir danışman mühendisimiz görev yapacak. Didim’de kuracağımız Duyusal Analiz Laboratuvarı ve Panel sadece Didim’e değil bölgemize hizmet verecek. Belediyemizin de desteğiyle gerekli ruhsat ve proje çalışmalarını tamamladıktan sonra hayırseverimizle sözleşmemizi imzalayıp kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize güç ve destek veren siz sevgili çiftçilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.