DOLAR 32,4442 -0.14%
EURO 34,7419 -0.68%
ALTIN 2.442,700,28
BITCOIN 20945321.06698%
Aydın
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Belediyespor’da panik yok

Didim Belediyespor’da panik yok

ABONE OL
29 Kasım 2022 22:54
Didim Belediyespor’da panik yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker, hafta sonunda kaybettikleri Tire maçında hakemleri hedef aldı. Küçüker, oynanan oyundan ise memnun olduğunu belirtti.

Oynadığı son iki maçını kaybeden BAL 9. Grup ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor’da kulüp yönetimini durumdan endişe etmiyor. Geçen hafta İzmir’de Tire ile oynanan maçı değerlendiren Kulüp Başkanı Murat Küçüker hakem performansını beğenmezken “Tire maçında harika performans sergileyen oyuncularıma teknik heyete çok teşekkür ederim ama resmen hakem katliamına uğradık. Rakibe inanılmaz izin veren ve bizi devamlı durduran art niyetli bir hakem vardı ve yardımcı hakem beceriksiz devamlı gözü dördüncü hakemde olan ne yapacağını bilmeyen bir hakemdi. 2. golde hem ofsaytı hem de faulu kaçırarak hediye etti ama üstün oynadık ezilmedik daha iyi olacağız sizlere güveniyorum. Bizi seven destekleyen taraftarlarımız paniğe kapılmasın toparlanacağız ve ligi en iyi yerde bitirmek için gereken neyse yapılacaktır.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.