DOLAR 32,5378 -0.06%
EURO 34,8096 -0.21%
ALTIN 2.429,980,01
BITCOIN 2103495-3.09055%
Aydın
24°

KAPALI

20:01

AKŞAMA KALAN SÜRE

GESİFED üyeleri Didim’de bir araya geldi

GESİFED üyeleri Didim’de bir araya geldi

ABONE OL
28 Mart 2024 07:14
GESİFED üyeleri Didim’de bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) üyeleri Didim’de bir araya geldi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın hizmet sunduğu Aydın, Denizli ve Muğla’da faaliyet gösteren derneklerin oluşturduğu GESİFED Yönetimi ile üyeleri, Didim’e bağlı Akbük Mahallesinde hizmet veren bir otelde basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD), Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD), Bodrum turboslot Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD), Denizli Soroptimist Kulübü – İş ve Meslek Kadınları Derneği (DENSOR), Didim Genç İş İnsanları Derneği (DİGİAD), Efeler Sanayici ve İş İnsanları Derneği (EFESİAD), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği (GİKAD), Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD), Marmaris Genç İş İnsanları Derneği (MarmarisGİAD), Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği (KUGİAD), Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) başkan ve temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan GESİFED Başkanı Oktay Mersin, “Geleneksel olarak gerçekleştirmeyi planladığımız GESİFED-basın mensupları buluşmasının ilkini Mart ayında Denizli’de gerçekleştirdik, ardından Eylül ayında Aydın merkezde bulunan basın mensupları ile buluştuk. Bugün burada Didim ve Söke basın mensupları ile birlikteyiz. Önümüzdeki günlerde Kuşadası’nda yer alan basın mensupları ile buluşmayı planlıyoruz. Son olarak da Muğla basın mensupları ile Muğla bölgemizde bir araya geleceğiz. Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED); Aydın, Denizli ve Muğla’da ortak ilke ve hedefleri benimseyen, düşünce ve hareket birliği sağlayan iş insanları derneklerini aynı çatı altında toplama düşüncesiyle 2012’de kurulan bir sivil toplum kuruluşudur. GESİFED kuruluşunun hemen ardından, gücünü ve etkinliğini, iş insanlarının üye olduğu federasyon ve derneklerinden alarak çatısı altında 26 bölgesel, 4 sektörel olmak üzere 30 federasyon, 300’e yakın üye dernek üzerinden 50 bine yakın şirket bulunduran Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’na (TÜRKONFED) üye olmuştur. Bizler 2021 senesi Nisan ayında göreve geldik. İlk hedefimiz bölgede daha aktif olabilmek adına üye sayımız arttırmak oldu, bunu da başardık. Bünyemize 3 yeni dernek dahil ettik” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.