DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0.33031%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:55

SABAHA KALAN SÜRE

Gençler sordu; Atabay yanıtladı

Gençler sordu; Atabay yanıtladı

ABONE OL
28 Mart 2024 06:42
Gençler sordu; Atabay yanıtladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Gençlik Merkezinde gençlerle biraraya geldi. Gençlerin sorularını yanıt veren Başkan Atabay, talepleri de dinledi.

Didim Gençlik Merkezindeki gençlik buluşmasına Başkan Atabay’a CHP ilçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Meclis üyeleri, gençlik merkezi 1xbetm.info çalışanları ve gençler yalnız bırakmadı. Didim Gençlik Merkezindeki etkinlikte Başkan Atabay gençlerin sorunlarını dinledi, sorularına içtenlikle cevaplar verdi. Gençler yeni bir kütüphane yapılması, gençlere yönelik büfe ve kafeterya yapılması, Akbük’ten Didim öğrenci taşıma sorunu, Gençlerin çeşitli spor dallarıyla ilgili projeleri gibi bir çok konuda sorular yöneltti.

Soru-Cevap öncesinde konuşan Başkan Atabay Didim’de bir çok konuda hizmet verdiklerini fakat çocuk ve gençlerin kendileri açısından önemine değinerek, geleceğin gençlere emanet olduğu vurgusunu yaptı. Başkan Atabay Yeni mahalledeki düğün salonunun üstüne demir çatı yapılarak genişletip son sistem kütüphane kurulması fikrinden bahsederken, yeni hizmete açılan merkezin yan kısmına büfe ve kafeterya açacaklarını belirtti. Akbük’teki öğrencilerin taşıma konusunu Büyükşehir Belediyesine taşıyacaklarını kaydeden Atabay, gelecek dönem için bir spor köyü yapma projesi olduğunu ifade etti. Başkan Atabay, konserleri de gençlerden gelen talebe göre yapacaklarını ifade etti.

Başkan Atabay “Milli Eğitim Bakanı olsaydınız ilk icraatınız ne olurdu? sorusuna da “Kimsenin koltuğunda gözümüz yok, ama Köy Enstitülerini yeniden açardım.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.