DOLAR 32,5807 0.28%
EURO 35,0062 0.08%
ALTIN 2.459,950,99
BITCOIN 21011851.20339%
Aydın
18°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Didim İYİ Parti’de Tezsezener güven tazeledi

Didim İYİ Parti’de Tezsezener güven tazeledi

ABONE OL
27 Kasım 2022 23:57
Didim İYİ Parti’de Tezsezener güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti İlçe Kongreleri kapsamında Didim İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Vefa Berk Tezsezener kongreye tek liste ile katıldı.

İYİ Parti Didim İlçe Başkanlığı koordinesinde yürütülen kongre kapsamında Didim İlçe Teşkilatı yeniden şekillendi. Kongreye; İYİ Parti Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti ilçe başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşımınįn okunması akabinde faaliyet raporu ile mali rapor okunarak oy birliği ile onaylandı.

İlk olarak söz alan İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener; “Partimizin kurulduğu günden bugüne çeşitli görevlerde hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak, geride bıraktığımız 3 yılda ifa etmiş olduğum ilçe başkanlık görevini önümüzdeki dönemde de kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte devam ettirmek için huzurunuzdayım. Göreve geldiğimiz günden bugüne partimizin üye sayısını 3 kat arttırarak 1200 üyeyi aştık. Genel Başkanımız Meral Akşener’in ifade ettiği gibi “koltuk değil, ayakkabı eskitmek için” düsturundan yola çıkarak ilçemizde gerçekleşen tüm organizasyonlarda partimizi temsil ettik, etmeye devam edeceğiz. 2023 yılında verilecek olan sınavda başarılı olacağımıza inancımız tamdır.” ifadelerinde bulundu.

Kongrede konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner; “Didim, partimiz açısından en cazip ilçelerimizden birisidir. Aydın’da İYİ Parti daha kurulma aşamasındayken, parti çalışması yapmadan, Didimli hemşehrilerimiz Meral Akşener gönüllüleri adı altında biraraya gelerek bir mücadele başlattınız. Didim’in İYİ Parti Aydın teşkilatındaki yeri farklıdır. Diğer ilçelerimizde aday bulmakta zorlanırken Didim’de 5 aday ile görüştük. Sayın Akşener ile yola çıkan cesurlar sayesinde partimiz bugünkü konuma geldi.”

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

“Bugün partimiz iyi bir konumda, genel başkanımızın ortaya koyduğu hedeflerimiz var. Hedeflerimizin başında cumhurbaşkanlığı seçimini almak geliyor. Türkiye’de yürürlükte olan başkanlık, yarı başkanlık, tek adamlık ne derseniz diyin, sistemin değişmesi gerekiyor. Milletvekilliği sayısı da önemli. sizler İYİ Parti’yi sıfırdan yüzde 15’e getirdiniz. Yapılan tüm engellemelere, spekülasyonlara rağmen daha da iyi olacak. Şu anda oyumuz yüzde 27 civarında, Aydın’da 2. partiyiz ancak seçimde 1. parti olacağımızdan şüphem yok” dedi.

BELİRSİZ REJİMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kongrede konuşan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin “Bugünkü düzen kirli bir düzendir. Biz bu kirli düzeni temizleyeceğiz. 2017 öncesinde de kirliydi. Tek adam rejimi Türk geleneklerinden kopuk şahsi, otoriterliğe kayan bir parça hatta rejim bile değildir. Ne idüğü belirsizdir. 2019 giden yolda bu rejimi değiştirmek davamızdır. Değiştireceğimizden hiç şüphem yok. Bu değişime en fazla 6 ay kaldı. Nazilli’de yaşanan olay geride kalmıştır. Nazilli için birlikte çalıştığımız arkadaşımız AKP’ye katılmıştır. Bu saatten sonra eski arkadaşımız olmuştur. Çabalarımızı yok sayan biri ile arkadaşlığımızı sürdürmemiz mümkün değildir.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Tek liste ile gidilen İYİ Parti Didim İlçe Başkanlığı seçiminde mevcut başkan Vefa Berk Tezsezener ve yönetimi yeniden seçildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.