DOLAR 32,4912 0.04%
EURO 34,9014 0.26%
ALTIN 2.478,920,69
BITCOIN 2003408-4.20612%
Aydın
19°

AÇIK

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

AK Parti’nin yeni MKYK’sı belli oldu, Seda Sarıbaş MKYK’da

AK Parti’nin yeni MKYK’sı belli oldu, Seda Sarıbaş MKYK’da

ABONE OL
24 Mart 2021 18:46
AK Parti’nin yeni MKYK’sı belli oldu, Seda Sarıbaş MKYK’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde yeni Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda (MKYK) listesini açıkladı. AK Parti Aydın İl Kadın Kolları eski Başkanı, Milletvekili Aday Adayı ve geçmiş dönem Aydın Büyükşehir ve Didim Belediye Meclisi Üyesi Seda Sarıbaş da 75 kişilik asil listede yer aldı.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Önceki dönem AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu’na (MKYK) seçildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK için yaptığı açıklamada, “50 kişilik bir Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) değil, şimdi 75 kişilik bir MKYK ile yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. AK Parti’nin en üst karar organı Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda Aydın’dan Seda Sarıbaş ismi yer aldı. Geçen dönem MKYK’da yer alan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise bu dönem listede yer almadı. Sarıbaş, listenin açıklanmasının ardından tebrik yağmuruna tutuldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.