DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Aydın
28°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim AK Parti, yeni gençlik kolları başkanını seçiyor

Didim AK Parti, yeni gençlik kolları başkanını seçiyor

ABONE OL
27 Kasım 2022 23:36
Didim AK Parti, yeni gençlik kolları başkanını seçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları başkanının seçilmesi çalışmaları kapsamında, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Ege Bölge Koordinatörü Taha Kara’nın katılımıyla ilçe binasında mülakat yapıldı.

AK Parti Didim Gençlik Kolları başkanının belirlenmesi amacıyla yapılacak mülakat öncesinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Ege Bölge Koordinatörü Taha Kara, Genel Merkez Yeni Seçmen Ege Bölge Koordinatörü Rahmi Can Şeşen ve Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı tarafından ağırlandı. Ziyaretin sonunda İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Onur Buzludağ, Damla Erik ve Tuna Özdemir’in mülakatları Genel Merkez yöneticileri tarafından yapıldı.

Süreçle ilgili değerlendirme yapan İlçe Başkanı Maşallah Subaşı “Mülakatımızı tamamladık. Partimize, ilçemize hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Teşrifleriyle bizleri onurlandıran Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyemize, Yeni Seçmen Ege Bölge Koordinatörümüze ve İl Gençlik Kolları Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.