DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 2270686-0.31161%
Aydın
24°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Transferin mimarı Yavuz’dan Özcan’a teşekkür

Transferin mimarı Yavuz’dan Özcan’a teşekkür

ABONE OL
23 Kasım 2022 21:55
Transferin mimarı Yavuz’dan Özcan’a teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye geçmesiyle ilgil açıklamada bulundu. Süreçte büyük rol oynayan Milletvekili Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kendi ittifaklarının belediyelerine dahi hizmet yolunda yardımını esirgediğini ve destek çağrılarına kulak asmadığını savundu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmesinin yankıları sürerken, süreçte kilit isim olarak öne çıkan AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, ülke gündeminde de önemli yer edinen konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Özcan’ın beraberinde AK Parti’ye geçtiği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin, Nazilli Belediye Meclis ve Encümen üyesi Ali Gölgesiz ve Dallıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Ali Uçar’a teşekkür eden Yavuz, “Sadece millete hizmet için, milletimizi huzur ve refah açısından daha ileriye götürmek için Cumhurbaşkanımızın sağduyulu çağrısına kulak veren, güzel ilçemiz Nazilli’de birlikte mesai harcadığımız Sayın Kürşat Engin Özcan ve partimize yeni katılan her bir vatandaşımıza tekraren teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

“AK PARTİ AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ DİYORUM”

Milli menfaatlerin her şeyin üzerinde olduğunu belirten Yavuz, “Gün gelir çıktığınız yolda daha İYİ bir rehber, daha dik duruş, daha gür ses, daha büyük bir vizyon görürsünüz. İşte o zaman yapacak tek bir şey kalır. Daha İYİ’nin, daha doğrunun, dünyaya daha gür sesle meydan okuyanın yanında yer almak. Müjdeli bir haberle hizmetine Cumhur İttifakı çatısı altında, AK Parti’de devam etme kararı alan Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan da daha iyiyi gören ve yoluna bu güçle devam etmek isteyen isimlerden biri oldu. Kendisine büyük AK Parti ailemize, aramıza hoş geldiniz diyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 hedeflerine Türkiye Yüzyılı vizyonuyla emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz inşallah. Bu karar, AK Parti’nin birlik ve beraberliğin teminatı ve sigortası olduğunun ispatı olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağduyulu şekilde verdiği birlik mesajı ve daveti karşılık bulmuştur” dedi.

“YALANLARLA MESAİLERİNİ HARCAMAKTADIRLAR”

Açıklamasında Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni de hedef alan Yavuz, “İttifaklarının adı “Millet” olmasına rağmen muhalefetin adının hakkını veremediği, birçok ilde olduğu gibi Aydın’ımızda da net bir şekilde gözükmektedir. Özellikle Nazilli’de bir süredir yakından takip ettiğimiz üzere, Aydın Büyükşehir Belediyesi, kendi ittifaklarının belediyelerine dahi hizmet yolunda yardımını esirgemiş, destek çağrılarına kulak asmamıştır. Kendileri bırakın vatandaşa hizmet etmeyi, hizmet etmek isteyene de engel olmuşlar ve üzücüdür ki algı, mazeret ve yalanlarla mesailerini harcamaktadırlar” diye konuştu.

“YENİ HİZMETLER ÜRETEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

“Türkiye’mizin, Aydın’ımızın dört bir yanında AK Belediyeciliğin güzel örneklerini görmekteyiz” diyen Yavuz, “Vatanımız Türkiye, sevdamız millet anlayışıyla vatandaşların tamamının yarınlarından emin şekilde, istikbaline güvenle bakacağı bir Türkiye için çalışmayı, çalışana destek olmayı sürdürüyoruz. İnşallah AK Belediyeciliği Aydın’ımızın tamamında hakim kılarak yeni projeler, yeni programlar, yeni eserler, yeni hizmetler üreterek yolumuza devam edeceğiz. Her gün büyüyen, Türkiye’nin en büyük ailesi olan AK Parti olarak bugün güçlüyüz, yarın daha da güçlü olacağız” dedi.

YENİ KATILAN İSİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni yol arkadaşlarıyla birlikte yapacak çok işleri olduğuna vurgu yapan Yavuz, “Aziz milletimizin takdir ve teveccühüyle 3 Kasım 2002 tarihinde başlayan hizmet yolculuğumuzda 21 yıllık kesintisiz iktidarla rekor kırmış bir partiyiz. Bu başarının ardında kuşkusuz başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere gönül sofrasını herkese açan, birlik ve beraberliği isteyen, vatanını milletini seven milyonlar vardır. AK Parti’nin her bir üyesi, hamdolsun insanı gören ve insanı gözeten bir anlayışla “Durmak Yok, Yola Devam” sloganını şiar edinerek durmadan yoluna devam etmektedir. Büyük AK Parti ailemizde, bu kutlu çatı altında terör ve şiddetle arasına mesafe koyan herkese, her görüşe yer vardır. Sadece millete hizmet için, milletimizi huzur ve refah açısından daha ileriye götürmek için Cumhurbaşkanımızın sağduyulu çağrısına kulak veren, güzel ilçemiz Nazilli’de birlikte mesai harcadığımız Sayın Kürşat Engin Özcan ve partimize yeni katılan her bir vatandaşımıza tekraren teşekkürü bir borç biliyorum. Bu katılım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenin, liderliğin ve vatanseverliğin sonucudur. Yeni yol arkadaşlarımızla birlikte yapacak çok işimiz var. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.