DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2070527-1.58478%
Aydın
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

AK Partili Subaşı, Didim’e kazandırılan halı sahaları inceledi

AK Partili Subaşı, Didim’e kazandırılan halı sahaları inceledi

ABONE OL
8 Kasım 2022 21:12
AK Partili Subaşı, Didim’e kazandırılan halı sahaları inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Didim merkez ve mahallelerine kazandırılan 12 adet halı sahayı yerinde inceleyen AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı “Sporda gelişen Didim için durmadan çalışıyoruz.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Didim merkez ve mahallelerine yaptırılan sentetik halı sahaların bir çoğu kullanıma hazır hale gelirken, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu halı sahaları yerinde inceledi. Didim’e 12 adet halı saha kazandırdıklarını kaydeden İlçe Başkanı Subaşı “İlçemizde yapımı tamamlanan 12 adet halı sahayı yerinde inceledik. Yeni halı sahalarımız Didim’e çok yakışmış. Gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik Spor Bakanımıza, İl Başkanımıza ve Aydın Milletvekillerimize, İl ve İlçe Gençlik Spor Müdürlerimiz şükranlarımı sunuyorum. Sporda gelişen Didim için durmadan çalışıyoruz. Gençlerimize, geleceğimize ve tüm vatandaşlarımıza güzel bir Didim bırakmak için var ne yapsak azdır. Her şey gençlerimiz için, her şey Didim için; bu sebeple ilçemizde yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.