DOLAR 32,5476 0.07%
EURO 34,9675 -0.17%
ALTIN 2.434,44-0,04
BITCOIN 2089682-0.55107%
Aydın
19°

AÇIK

04:46

SABAHA KALAN SÜRE

Kaymakam Kuruca’dan Didim Şoförler Odası’na ziyaret

Kaymakam Kuruca’dan Didim Şoförler Odası’na ziyaret

ABONE OL
6 Kasım 2022 13:26
Kaymakam Kuruca’dan Didim Şoförler Odası’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’na iade-i ziyarette bulundu.

Oda binasında gerçekleşen ziyarette, Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca’yı Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Başkan Vekili Barış Şam, Denetim Kurulu Başkanı Alaattin Aşık, Yönetim Kurulu üyesi Özer Çınar ve Oda Genel Sekreteri Ediz Verdioğlu karşıladı. Ziyarette ilçenin ulaşım ve taşımacı sektörü hakkında bilgi veren Oda Başkanı Savaş Cengiz, Didim’in yaz döneminde hareketli bir sezon geçirdiğini belirterek, esnafın yaşadığı sorunlar hakkında da Kaymakam Kuruca’ya bilgi verdi. Oda olarak üye sayılarının da artış gösterdiğini dile getiren Cengiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ettiklerini söyledi. Cengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Kuruca’ya teşekkür etti.

Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca ise Didim’in turizmde önemli merkezlerden birisi olduğunu ifade ederek, ilçedeki meslek kuruluşlarının da bu noktada önemli görevler üstlendiğini kaydetti. Önümüzdeki günlerde ilçedeki turizmciler ve meslek kuruluşlarının katılımıyla bir toplantı yaparak 2023 turizm sezonunun ve ilçenin tanıtımı için izlenecek yolun planlamasını yapacaklarını aktaran Kaymakam Kuruca, ilçe genelinde kurum, kuruluş ve meslek örgütleriyle işbirliği vurgusu yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.