DOLAR 32,4890 -0.06%
EURO 34,8162 -0.53%
ALTIN 2.439,820,16
BITCOIN 0%
Aydın
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de dev projenin ihalesi tamamlandı

Didim’de dev projenin ihalesi tamamlandı

ABONE OL
6 Kasım 2022 13:24
Didim’de dev projenin ihalesi tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Didim’e yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun ihalesi tamamlanarak yer teslimi gerçekleştirildi.

Aydın Valiliği YİKOB tarafından gerçekleştirilen ihalenin itiraz süresi tamamlandıktan sonra yer teslimi gerçekleştirilen proje Didim’de spor alanında yapılan en büyük proje olarak ifade edildi. 30 milyon liraya mal olacak dev spor tesisinin 300 günde bitirilmesi planlanıyor. Gençlik ve Spor bakanlığına ait arazi üzerinde inşa edilecek olan tesis 3820 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Spor kompleksinin Didim’e kazandırılmasına yönelik değerlendirme yapan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı “Bu tesisin Didim’e kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Aydın Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımız Ömer Özmen, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Cenap Filikçioğlu’na, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ufuk Kurucu’ya teşekkür ediyorum. Artık tesislerimiz bizlere yetmiyordu ve burada inşa edilecek olan Gençlik Merkezimiz ile eksikliklerimizi tamamlayacağız. Sporcularımız, gençlerimizin hepsi bu tesislerden ücretsiz yararlanacaklar. Nice sporcularımızı yetiştireceğiz. Dolu dolu bir spor kompleksi Didim’imizin hizmetinde olacak. Gençlik Merkezimizin 30 milyon liralık bütçesini Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı vasıtasıyla bize sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.