DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20917631.25683%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Şoförler Odası ile Final Kurs Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı

Didim Şoförler Odası ile Final Kurs Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı

ABONE OL
2 Kasım 2022 22:26
Didim Şoförler Odası ile Final Kurs Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ilçede faaliyet gösteren Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası üye ve çalışanlarının çocuklarına Final Kurs Merkezi’nde yüzde 25 oranında indirim uygulanacak.

Didim’de faaliyet gösteren Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında indirim protokolü imzalandı. Oda binasında gerçekleşen protokol imza törenine, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ile Didim Final Kurs Merkezi kurucusu Sebahattin Gün katıldı. Protokol ile Didim Şoförler Odası üyelerinin 4 ile 12. Sınıf ve mezun sınıftaki öğrencilerine yüzde 25 oranında indirim uygulanacak.

Protokol imza töreninde konuşan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Didim Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi ile imzaladıkları protokol kapsamında oda üyeleri ve çalışanlarının bu eğitim indiriminden yararlanabileceğini söyledi. Cengiz, “Odamıza kayıtlı 390 üyemizin çocuklarına yönelik olarak ilçemizdeki eğitim kurumlarından Didim Final Kurs Merkezi ile protokol imzaladık. Üyelerimize yönelik bu protokolden üyelerimizin yanlarında çalışan şoförler de belediye çalışma ruhsatlarını göstermeleri şartıyla yararlanabilecek. Protokolün gençlerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Didim Final Kurs Merkezi kurucusu Sebahattin Gün de ilçedeki kurumlarla indirim protokolleri yaptıklarını vurgulayarak, “Yaptığımız sözleşmeler ile okulumuz tarafından sözleşmenin tarafı olan kurum üyelerine ve söz konusu üyelerin çocuklarının eğitim harcamalarında indirim uygulanmasını sağlıyoruz. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası ile de yaptığımız sözleşme kapsamında da oda üyelerinin 4-5-6-7-8-9-10-11 ve 12. Sınıf ile mezun sınıftaki öğrencilerine 14.10.2022 tarihinden itibaren yüzde 25 eğitim bedeli indirimi uygulanacak.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.