DOLAR 32,5591 0.24%
EURO 34,7963 -0.05%
ALTIN 2.492,610,34
BITCOIN 20678643.85063%
Aydın
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:57

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de İlköğretim Haftası kutlandı

Didim’de İlköğretim Haftası kutlandı

ABONE OL
13 Eylül 2022 00:16
Didim’de İlköğretim Haftası kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle İlköğretim Haftası, Didim’de de kutlandı.

Didim Kent Meydanında gerçekleştirilen kutlamaya Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, okul müdürleri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Üstündağ Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Kutlama kapsamında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu; akabinde İstiklal Marşı okundu.

Kutlamada konuşan Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, “12-16 Eylül ilköğretim haftası ve 2022/2023eğitim öğretim yılı hepimize kutlu olsun. Biz öğretmenler, öğrencilerimiz, velilerimiz hepimiz yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu, sevinci ve heyecanı içindeyiz. İlçemizde bu eğitim ve öğretim yılında 852 öğretmenimizle 13 bin 702 öğrencimiz 46 okulumuzda eğitim ve öğretim yapacaktır. Sınıflarımız sıralarındaki ders kitapları ile öğrencilerimizle buluşmayı beklemektedir. Okullarımızın bakım ve onarımlarımız yapılmıştır. İlçemizde olan yeni okul yapımı planlamaları da devam etmekte olup mevcut durumunda Atatürk İlkokulu ek bina inşaatı sürmektedir. Okullarımız eğitim ve öğretime hazırdır. Bu nedenle ‘Herkesin eğitim için yapabileceği bir şey vardır’ sözünden yola çıkılarak veli, öğretmen okul yönetimi iş birliğini sağlamak eğitim ve öğretimde büyük önem kazanmaktadır. Eğitimin bütün bileşenleri olarak çocuklarımızın eğitimi için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yapmak ve görevleri yerine getirmek her zamankinden çok bugün daha değerlidir ve ulvi bir vazifedir. Yeni eğitim öğretim yılımızın da, sağlığın esenliğin, başarıların, olduğu güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi. Konuşmanın ardından bir öğrencinin şiir okumasıyla kutlama töreni sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.