DOLAR 32,4890 -0.06%
EURO 34,8162 -0.53%
ALTIN 2.439,820,16
BITCOIN 0%
Aydın
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Şoförler Odası Başkanı Cengiz’den yeni eğitim öğretim yılı açıklaması

Didim Şoförler Odası Başkanı Cengiz’den yeni eğitim öğretim yılı açıklaması

ABONE OL
13 Eylül 2022 00:17
Didim Şoförler Odası Başkanı Cengiz’den yeni eğitim öğretim yılı açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dilerken, Servis işletmeciliği yapan şoför esnafına hatasız ve kazasız bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, yaptığı açıklamada, “Bugün başlayan 2022 – 2023 eğitim öğretim yılı için şoför esnafı olarak her türlü hazırlıklarımızı tamamladık. Başta servis işletmeciliği yapan şoför esnafımız olmak üzere tüm toplu taşıma araçlarımızla geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en uygun ve en güvenli şekilde taşınması için elimizden geleni yapacağız. İlçemizde öğrenci taşımacılığı yapan üyelerimizi sık sık denetleyeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilçemiz trafiğinde yoğunluk artacak. Özellikle okul giriş-çıkış saatlerinde herkesin daha duyarlı olması gerekiyor. İlçemizde trafik yoğunluğunu azaltmak için özel araç kullanımından ziyade herkesi toplu taşıma araçlarını kullanmaya davet ediyoruz. Başta Didim’imizin değerli çocukları olmak üzere yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyor, öğrenci taşımacılığı yapan şoför esnafımıza hatasız ve kazasız bir dönem geçirmeleri diliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.