DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20726845.60944%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kaymakam Kuruca: “Halkla iç içe olmayı seviyorum”

Kaymakam Kuruca: “Halkla iç içe olmayı seviyorum”

ABONE OL
9 Eylül 2022 18:19
Kaymakam Kuruca: “Halkla iç içe olmayı seviyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile Didim’e atanan ilçenin yeni Kaymakamı Can Kazım Kuruca, görevine başladı. Kaymakam Kuruca, ilçeyi tanımaya çalışacağını ifade ederek sokakta ve halkla iç içe olacağını dile getirdi.

Şırnak’ın Silopi Kaymakamlığından Didim’e atanan İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didimli gazetecileri ağırladı. Didimli gazetecilerin hayırlı olsun ziyaretine teşekkür ederek başlayan Kaymakam Kuruca, daha önce görev yaptığı ilçelerdeki çalışmalarından bahsetti. Didim’i tanımaya çalıştığını kaydeden Kaymakam Kuruca “Daha önce görev yaptığımız yerlerde halkla iç içe çalıştık. Ülkemizin her yeri güzel; bizler burada yolcuyuz. Şahsen sokakta, halkla iç içe olmayı seven birisiyim. Mesaimin öğlene kadarki kısmını makamda, diğer zamanlarda çarşıda ya da sokakta insanlarla iç içe olmayı seven birisiyim. Bu noktada ilçede önce sorunları ele alacağız; ardından yapılması gerekenler konusunda tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacağız. Görev yaptığımız süre içerisinde en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz.” dedi.
Ziyarette Kaymakam Kuruca ve gazeteciler Didim’in sorunları ve ilçeyle ilgili öneriler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.