DOLAR 32,4873 -0.19%
EURO 34,9100 0.18%
ALTIN 2.435,930,54
BITCOIN 20967140.50286%
Aydın
19°

KAPALI

04:47

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Zabıta Müdürü silahla vuruldu

Didim Zabıta Müdürü silahla vuruldu

ABONE OL
3 Ağustos 2022 10:05
Didim Zabıta Müdürü silahla vuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesinde yaklaşık 3 yıldır görev yapan Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Silahtan çıkan 5 kurşundan 3’ü müdüre isabet etti. Hacıfettahoğlu, 2 yıl önce de seyyar satıcı tarafından bıçaklanmıştı.

Didim Belediyesi’nde 2019 yılı Ekim ayında Zabıta Müdürü olarak göreve başlayan Murat Hacıfettahoğlu, görev sürecinde ikinci kez saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Pınar Caddesi üzerindeki evinden mesaisi için ayrılan Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu, oğlu ile birlikte çöp atmak istediği sırada üzerine doğru koşarak gelen kar maskeli bir şüphelinin üzerine 5 el kurşun sıkması sonucu yaralandı. 5 el kurşun sıkılan Hacıfettahoğlu’na 3 mermi isabet ederken, 2 kurşun sağ ayağına ve 1 kurşun da sol ayağına denk geldi.

Yaralanan zabıta müdürü Hacıfettahoğlu, 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ( ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede inceleme yaparken, çevredeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kameraları ile görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda faili yakalamak için çalışma başlattı. Olayın duyulmasının ardından Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile başkan yardımcıları, birim amirleri ve mesai arkadaşları hastaneye gelerek olayla ilgili bilgiler aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Hacıfettahoğlu, 2020 yılında tartıştığı seyyar satıcı tarafından bıçaklanmış, hafif yaralı olarak olayı atlatmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.