DOLAR 32,5591 0.24%
EURO 34,7963 -0.05%
ALTIN 2.492,610,34
BITCOIN 20678643.85063%
Aydın
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:57

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Maxeria Otel 2. yılını kutladı

Didim Maxeria Otel 2. yılını kutladı

ABONE OL
3 Ağustos 2022 09:56
Didim Maxeria Otel 2. yılını kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Maxeria Bule Didyma Otel, açılışının ikinci yılını çeşitli etkinliklerle kutladı. Etkinlikler kapsamında otelde konaklayan iki aileye çekilişle bir haftalık tatil hediye edildi.

Didim’e bağlı Akbük mahallesinde faaliyet gösteren, yaz-kış açık ve her şey dahil konseptiyle hizmet veren 5 yıldızlı Maxeria Bule Didyma Otel, açılışının ikinci yılını kutladı. Kutlamalar kapsamında gündüz otelde yapılan etkinliklerde karnaval, tahta bacaklar ile gösteri ve havuz partisi düzenlendi. Kutlamaların gece etkinliğinde ise animasyon ekiplerinin dans ve şov gösterileri müşterilerce büyük beğeni topladı. Kutlamalar kapsamında otel yönetiminde yer alan genel müdür ve tüm ilgili müdürlükler tanıtılırken, ardından sahneye çıkan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aşkın, oğluyla birlikte müşterileri selamladı. Aşkın, 8 ay gibi sürede oteli tamamlayarak hizmete açtıklarını ifade ederek, “2020 yılında pandemi sürecinde otelimizi açtık. 5 yıldızlı otelimiz de bu geçen 2 yıllık sürede müşteri memnuniyetleri kapsamında en iyi oteller arasında yerini aldı. Yaz-kış açık kalacak otelimizde geçen sene bunu gerçekleştirdik ve bu sene de devam edeceğiz. Didim’e ve ülkemize turizm anlamda değer katmaya devam edeceğiz. Gelecek yıl otelimizin sağ kısmına lunapark yaparak hizmete açacağız. Bu anlamda bizler bulunduğumuz ilçeye ve bölgeye sizlerle birlikte değer katmayı sürdüreceğiz. Birlikte daha güzel yıllar kutlamak dileğiyle.” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından 2. yıla özel hazırlanan pasta kesimi yapıldı. Pasta kesimi sonrasında otelde konaklayan iki aileye çekilişle bir haftalık tatil hediye edildi. Etkinliklerin son bölümünde Efes Bandosu söylediği yabancı ve yerli şarkılarla müşterilere hoş anlar yaşattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.