DOLAR 32,6589 0.41%
EURO 35,4660 0.41%
ALTIN 2.501,920,72
BITCOIN 20272680.55381%
Aydın
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Belediyesi’nden ‘tarladan halka’ etkinliği

Didim Belediyesi’nden ‘tarladan halka’ etkinliği

ABONE OL
3 Ağustos 2022 09:50
Didim Belediyesi’nden ‘tarladan halka’ etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi’nin kendi tarlalarında ürettiği sebzelerin dağıtımına kent merkezinde devam edildi.

Didim Belediyesi’nce Akköy mahallesinde bulunan 22 dönüm arazide yetiştirilen sebzeler, vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılmaya devam ediyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla sosyal demokrat belediye anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmada tarlada üretilen başta biber, patlıcan ve salatalık gibi sebzeler poşetler halinde vatandaşlara ulaştırıldı. Merkez camii önünde kurulan stantta Didimlilere ve ilçeye tatile gelenlere dağıtımı ücretsiz şekilde yapıldı.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, sosyal demokrat bir belediye olarak insan odaklı çalıştıklarını ifade etti. Atabay ülkedeki ekonomik sıkıntının her kesimce kabul edildiğini, çarşı ve pazardaki fiyatların ortada olduğunu ifade ederek, “İnsanın doğası gereği en temel ihtiyacı barınma ve yemek; bu noktada vatandaşlarımızın sofrasına katkı sunmak adına 22 dönüm arazide ektiğimiz ürünlerimizi ücretsiz olarak dağıtmaya başladık ve devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde halka dokunma anlamında bu tip yardımlaşma örneklerimiz devam edecek.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.