DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0029 -0.23%
ALTIN 2.324,840,25
BITCOIN 2262631-0.95541%
Aydın
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Şoförler Odası yönetimi Ata’nın huzurunda

Didim Şoförler Odası yönetimi Ata’nın huzurunda

ABONE OL
9 Haziran 2022 10:54
Didim Şoförler Odası yönetimi Ata’nın huzurunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Kurulu için gittikleri Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun 32’nci Olağan Genel Kurulu’na katılmak üzere Ankara’ya giden Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri, Ata’nın huzuruna çıktı. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Barış Şam, Oda Yönetim Kurulu üyeleri Özer Çınar, Ekrem Pektaş, Nuri Arslan ve Hasan Emen, Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Barış Şam, “Odamız yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine karanfillerimizi sunduk. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.