DOLAR 32,5145 -0.11%
EURO 34,9729 0.37%
ALTIN 2.424,440,06
BITCOIN 2101694-3.15463%
Aydın
24°

KAPALI

04:47

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Belediyespor yönetiminden Fillikçioğlu’na ziyaret

Didim Belediyespor yönetiminden Fillikçioğlu’na ziyaret

ABONE OL
28 Mayıs 2022 15:13
Didim Belediyespor yönetiminden Fillikçioğlu’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette tesisleşme konusu ele alındı.

Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulda Didim Belediyespor Kulüp Başkanı seçilen Murat Küçüker, Başkan Yardımcısı Av. Sercan Saygın ve yönetim kurulu üyesi Evren Ermurat, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette kulüp ve şehirdeki projeler ile sportif planlamalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Küçüker, “İl Müdürümüz, kulübümüze tesisleşme anlamında bize destek sözü verdi. Bu anlamda bizleri ağırlayan İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu’na ve Didim İlçe Spor Müdürümüz Ufuk Kurucu’ya ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu şekilde birleşirsek Didim Belediyespor Kulübü olarak yakın zamanda bir Alanyaspor, bir Bodrumspor gibi olabiliriz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.