DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074200-1.98983%
Aydın
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de taksicilerin taksimetre fiyatları güncellendi

Didim’de taksicilerin taksimetre fiyatları güncellendi

ABONE OL
22 Mayıs 2022 22:20
Didim’de taksicilerin taksimetre fiyatları güncellendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’na kayıtlı taksici esnafına yapılan yüzde 30’luk zammın ardından taksicilerin taksimetreleri güncellendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), akaryakıt fiyatlarındaki artışı gerekçe gösteren Didim’deki esnafın zam taleplerini görüştü. Alınan kararın ardından Didim’de taksimetre açılış ve kilometre ücreti 11 lira olurken, kısa mesafe ücreti 30 lira olarak belirlendi. Yapılan yüzde 30’luk zammın ardından Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’na kayıtlı taksiciler, taksimetrelerini güncelledi. Oda binası önünde gerçekleştirilen güncelleme işlemlerinde taksicilerin gün boyu odaya gelen yetkililer tarafından işlemleri yapıldı. Taksici esnafı yapılan zam, esnafı memnun etti.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, yaptığı açıklamada, “Son yaşanan akaryakıt zamlarından sonra zor durumda olan taksi işletmecisi üyelerimiz için yaptığımız çağrılara kulak veren Aydın Büyükşehir Belediyemize, Ulaşım Dairesi Başkanlığımıza ve tüm komisyon üyelerine oda üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Taksimetre açılış 11 lira, kilometre 11 lira ve kısa mesafe 30 lira olan yeni fiyat tarifemizin tüm taksi işletmecisi üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm üyelerimize ayrıca 2022 turizm yaz sezonunun hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar diliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.