DOLAR 32,5183 0.19%
EURO 34,5822 0.07%
ALTIN 2.492,610,27
BITCOIN 20706710.64813%
Aydın
25°

KAPALI

05:00

SABAHA KALAN SÜRE

Dünyaca ünlü plajda yoğun çalışma

Dünyaca ünlü plajda yoğun çalışma

ABONE OL
7 Mayıs 2022 18:39
Dünyaca ünlü plajda yoğun çalışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi kentin çeşitli bölgelerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, dünyaca ünlü Altınkum Plajı’nda bin 200 metre uzunluğunda begonit taşı döşeme işlemi gerçekleştiriyor.

Turizm sezonu öncesinde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile harekete geçen ve tüm biriyleriyle sahaya inen Didim Belediyesi, kentin çeşitli noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. İsmini altın rengi kumlarından alan, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Altınkum Plajı’nda çalışmalar hız kazandı. Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında tahrip olan yol döşemeleri sökülerek begonit taşı döşeme işlemine başlanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince de bölgede peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı.

BAŞKAN ATABAY ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, çalışmalarının yürütüldüğü bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Başkan Atabay’a Didim Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci de eşlik etti. Bölge esnafı ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkan Atabay, çalışmaların hızla sonlandırılacağını belirterek Didim’i turizm sezonuna en iyi şekilde hazırlayacaklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.