DOLAR 32,5978 0.11%
EURO 35,0254 0.44%
ALTIN 2.416,15-0,27
BITCOIN 2096862-3.38552%
Aydın
21°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Ticaret Odası, proje bilgilendirme temaslarına devam ediyor

Didim Ticaret Odası, proje bilgilendirme temaslarına devam ediyor

ABONE OL
7 Mayıs 2022 18:09
Didim Ticaret Odası, proje bilgilendirme temaslarına devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla “Didim Sektörel Gelişim Stratejileri” projesi hakkında bilgi vermek üzere Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti.  

Didim Ticaret Odası’nın ilçe gelişimi ve sağlıklı büyümesi için “Sektörel Gelişim Stratejileri” Projesini başlattığını ifade eden Başkan Hilmi Erbaş, Turizm, Kentleşme ve Tarım alanında akademik raporlar hazırlanacağını ve kentin geleceği açısından projeksiyon ortaya konacağını söyledi. “Projenin amacına ulaşması için Didim’in geleceğinde söz sahibi olan kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, sektör temsilcileri ve ilgili tüm tarafların katkıları ve katılımı, projemizin amacına ulaşması ve sahiplenilmesi açısından hayati önemdedir” dedi. Kamu kurumlarının koordinasyonu hakkında Aydın Valiliğinin desteğini talep etti.  

Projenin iyi bir amaca hizmet edeceğini ve güzel düşünüldüğünü söyleyen Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, yapılacak çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.