DOLAR 32,3165 0.19%
EURO 35,1169 -0.07%
ALTIN 2.278,960,08
BITCOIN 22747801.06552%
Aydın
17°

PARÇALI BULUTLU

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ismi Didim’de yaşatılacak

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ismi Didim’de yaşatılacak

ABONE OL
7 Mayıs 2022 17:58
Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ismi Didim’de yaşatılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün gerçekleştirilen Didim Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın idam edilişlerinin 50’nci yıldönümü nedeniyle Didim’de bulunan bir parka Deniz Gezmiş isminin verilmesi ek madde olarak gündeme alındı. Konu, değerlendirilmek üzere ilgili komisyona sevk edildi.

Didim Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci Oturumu, Didim Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay başkanlık etti. Toplantıda gündeme alınan 2 ana madde ile 2 ek madde, değerlendirilmek üzere ilgili komisyonlara sevk edildi.

İDAMLARININ 50’NCİ YILINDA 3 FİDANIN İSMİ DİDİM’DE YAŞATILACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı için mücadele eden üç fidan; Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın idamlarının 50’inci yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Didim Belediyesi meclis üyeleri tarafından anlamlı bir girişimde bulunuldu. CHP’li üyeler tarafından değerlendirilmek üzere meclise sunulan Didim’de bulunan bir parka Deniz Gezmiş isminin verilmesi yönündeki madde, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tarafından oylamaya sunulmasının ardından, oy çokluğu ile değerlendirilmek üzere ilgili komisyona sevk edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.