DOLAR 32,3395 0.23%
EURO 35,1540 0.01%
ALTIN 2.302,851,13
BITCOIN 22896112.89392%
Aydın
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de sürücülere farkındalık etkinliği

Didim’de sürücülere farkındalık etkinliği

ABONE OL
1 Mayıs 2022 15:35
Didim’de sürücülere farkındalık etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak trafik güvenliğine dikkat çekmek ve bayram tatilinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla başlatılan ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ kampanyası kapsamında Didim ilçe girişi yol kontrol noktasında denetimler gerçekleştirildi.

Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, ilçe girişinde oluşturulan trafik kontrol noktasındaki denetimde sürücülere emniyet kemeri takmaları uyarısında bulundu. Trafikte durdurulan araçlarda bulunan sürücülere ve beraberindeki yolculara emniyet kemeri kullanımının öneminden bahseden Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, vatandaşların Ramazan Bayramlarını tebrik ederek üzerinde “Bayramınız Kemerli Olsun” yazılı çeşitli hediyeler takdim etti. Denetimlere Kaymakam Dr. Mustafa Yiğit ile birlikte Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gani Solak, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ve trafik ekipleri katıldı.

Uygulama noktasında durdurulan araçlarda sürücülerin trafik kurallarına uyduğunu görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Kaymakam Yiğit, trafikte farkındalık oluşturmanın önemine değindi. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “Bayramınız Kemerli Olsun” uygulaması kapsamında Ramazan Bayramı süresince ilçe genelinde denetimlerin kesintisiz olarak devam edeceği belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.