DOLAR 32,5661 0.02%
EURO 34,8539 -0.09%
ALTIN 2.429,50-0,01
BITCOIN 2096194-3.39258%
Aydın
24°

KAPALI

20:01

AKŞAMA KALAN SÜRE

Didim Belediyespor’da eski futbolcu başkanlığa talip

Didim Belediyespor’da eski futbolcu başkanlığa talip

ABONE OL
1 Mayıs 2022 15:39
Didim Belediyespor’da eski futbolcu başkanlığa talip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor kongreye gidiyor. Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan kongrede kulübün başına eski futbolculardan Murat Küçüker’in geçmesi bekleniyor. Küçüker’in güçlü bir yönetim oluşturduğu da öğrenildi.

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor’da kan değişimi yaşanacak. Uzun yıllardır Kulüp Başkanlığı yapan Bedri Altıntaş’ın Mayıs ayı içerisinde yapılacak kongrede görevi bırakacağı öğrenilirken, mavi beyazlı ekibin başına ise kulübün eski futbolcularından Murat Küçüker’in geçmesi bekleniyor. Mayıs ayı içerisinde yapılacak kongre öncesinden mevcut Kulüp Başkanı Altıntaş ile başkanlığa aday olan Küçüker’in basın toplantısı yapacağı öğrenildi.

Öte yandan uzun yıllar Didim Belediyespor’un kaleciliğini yapan Murat Küçüker ise şimdilerde ilçede açtığı işletme ile yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteriyor. Küçüker’in başkanlığındaki listede yer alacak isimleri ise şu şekilde; “Ali Çağlar-Çağlar Petrol, Sercan Saygın- Saygın Yapı, Müslüm Kömürcü- Amerikan Koleji Müd. Erdal Ermurat- Esnaf, Çağlar Yıldırım- Medusa Disco İşletmeciliği, Eylem Aydın- Aydınlar Kuyumculuk, Ferit Altıyan-Batı Hastanesi, Kazım Sarı- Sarılar Ticaret, Ömer Yılmaz- Atlas İnşaat-Emlak, Ayhan Kara- Vision Property, Cevahir Gümüş- Kumuşuğlu İnşaat, Burak Turan- İşletmeci, Orhan Çiçek-Elbistan Otel.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.