İzmir’de CHP eski İl Yöneticilerinden iş insanı Altan İnanç ve arkadaşları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başlattığı ‘Her Mahalleye Bir Kütüphane’ kampanyasına destek verdi.
İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyası halkta karşılık bularak her geçen gün büyüyerek ilgi ile takip ediliyor. Kampanya kapsamında Özel Okul sahibi Alaattin Kurt ile beraber CHP İzmir eski İl Yöneticilerinden Altan İNANÇ ve arkadaşları hep birlikte bu kampanyaya destek olurken, Özel Okullarının bu anlamlı projesini Başkan Soyer’e tanıtmak için buluştular.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret eden Altan İnanç, Barış Erel, Bülent Çetinkaya ve Alaattin Kurt Özel Okul bünyesinde oluşturulan “Çocuk Edebiyatçılar” Kitap Serisi”ni sundular.
ASAYİŞ
16 Ocak 2026ASAYİŞ
16 Ocak 2026AYDIN
16 Ocak 2026DİDİM HABERLERİ
16 Ocak 2026DİDİM HABERLERİ
16 Ocak 2026DİDİM HABERLERİ
16 Ocak 2026EGE
16 Ocak 2026
1
Manisa’dan üzücü haber! Gülşah Durbay hayatını kaybetti
2
QUA Granite’in yeni üretim hatları Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla açıldı
3
Aydın ve İzmir’de 457 caretta caretta yavrusu denizle buluştu
4
İzmir derbisinde olaylar çıktı, maç ertelendi
5
Söke, Kuşadası Didim ve Muğla için Tsunami uyarısı!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.