DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
ALTIN 2.292,750,68
BITCOIN 22906571.9602%
Aydın
24°

KAPALI

19:37

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kuşadası’nda can dostların park alanlarında hijyen çalışması

Kuşadası’nda can dostların park alanlarında hijyen çalışması

ABONE OL
14 Nisan 2022 14:26
Kuşadası’nda can dostların park alanlarında hijyen çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte köpek eğitim parklarında ilaçlama çalışmasına başladı. Can dostların sağlığını korumak amacıyla yürütülen ilaçlama çalışması hayvan severler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi, Türkmen ve Kadıkalesi mahallelerinde yaşama geçirdiği köpek eğitim parklarının yıl boyunca temiz ve hijyenik kalması amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen program dahilinde rutin bakımı yapılan köpek eğitim parkları, ayrıca düzenli olarak da dış parazit, kene ve pireye karşı ilaçlanıyor. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sıklaştırılan çalışmalarda can dostların sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor. Hayvan severler tarafından takdirle karşılanan çalışmada eskiyen köpek oyun ünitelerinin bakım ve onarımı da yapılıyor.

Başkan Ömer Günel, göreve geldikleri günden bu yana can dostların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için büyük bir çaba gösterdiklerini belirterek, “Kuşadası’ndaki her canlıdan sorumluyuz. Bu nedenle insanların sadık dostları olan köpekler için bir yandan kentimize yeni alanlar kazandırırken bir yandan da bu alanları sağlıklı ve hijyenik tutmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.