DOLAR 32,3400 0.24%
EURO 35,1121 -0.15%
ALTIN 2.307,991,35
BITCOIN 22887933.29145%
Aydın
19°

AÇIK

05:34

SABAHA KALAN SÜRE

Kuşadası’nda kent mobilyaları usta ellerde yeniden hayat buluyor

Kuşadası’nda kent mobilyaları usta ellerde yeniden hayat buluyor

ABONE OL
22 Mart 2021 18:07
Kuşadası’nda kent mobilyaları usta ellerde yeniden hayat buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası Belediyesi, çocuk parkları ile yeşil alanlardaki kent mobilyalarını yenilemeye başladı. Yerlerinden sökülerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesine götürülen kent mobilyaları, belediyede görevli marangozlar tarafından yenilerek daha estetik ve konforlu bir hale getiriliyor.  

Kuşadası Belediyesi, kentteki park ve yeşil alanları daha modern ve estetik bir hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda rutin ot biçme, ağaç budama, peyzaj, çiçeklendirme ve çevre temizliği gibi işlerinin yanı sıra park ve yeşil alanlarda bulunan eski bank ve piknik masası gibi kent mobilyalarını yenilemeye başladı. Ekipler, ilk olarak kent merkezinde yer alan Kasım Yaman Parkı’ndaki bankları yerlerinden sökerek tamir ve tadilattan geçirmek üzere Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesine götürdü. Yenileme çalışmaları kapsamında öncelikle mobilyaların ahşap ve metal malzemeleri bir birinden ayrılarak zımparalanacak hale getiriliyor. Ardından ise usta eller tarafından tamir, boya ve vernik işleminden geçirilen mobilyalar yenilenerek estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

“EN DÜŞÜK MALİYETLE DOĞAYA ZARAR VERMEDEN YENİLENİYOR”

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, kentteki parklar ile yeşil alanlarda yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek “ Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler kentimize yeni yeşil alanlar kazandırmak ve mevcut olanları daha estetik bir hale getirmek için mesai harcamayı sürdürüyor. Park ve yeşil alanlarımızda gerçekleştirdiğimiz modern peyzaj uygulamaları vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyor. Ekiplerimiz son olarak kent mobilyalarımızı yenilemeye başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesine götürülen mobilyalar belediyemizde görevli marangozlar tarafından en düşük maliyetle ve doğaya zarar vermeden yenileniyor. Hemşehrilerimizin dinlenmek ve rahat bir nefes alabilmek için kullandıkları kent mobilyalarımız usta ellerde yeniden hayat buluyor” diye konuştu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.