DOLAR 32,5419 -0.01%
EURO 34,8906 0.09%
ALTIN 2.428,620,24
BITCOIN 2051561-4.45767%
Aydın
24°

KAPALI

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Ticaret Odası’ndan proje ziyaretleri

Didim Ticaret Odası’ndan proje ziyaretleri

ABONE OL
14 Nisan 2022 14:56
Didim Ticaret Odası’ndan proje ziyaretleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Ticaret Odası, Sektörel Gelişim Stratejileri Projesi bilgilendirme ziyaretlerine başladı.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla, projede görev alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜSEM) Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aktaş, Prof. Dr. Yavuz Ercil ve Dr. Türkay Kısa ile birlikte Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, Güney Ege Kalkınma Ajansı Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Numan Katıksız ve Uzman Armağan Aydın ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt’u ziyaret etti. Projede görev alan akademisyenler yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Didim Ticaret Odasının; İlçenin gelişimi, ekonomisine yön veren ana sektörlerde sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme için başlattığı Didim Sektörel Gelişim Stratejileri projesi ile; Turizm, Kentleşme, tarım- tarıma dayalı endüstri alanında akademik raporlar hazırlanacak ve kentin geleceği açısından projeksiyon ortaya konacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.