DOLAR 32,3769 0.15%
EURO 34,9738 -0.31%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 2272768-0.00121%
Aydın
13°

AÇIK

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim’de her siteye Atatürk büstü yapılıyor

Didim’de her siteye Atatürk büstü yapılıyor

ABONE OL
9 Nisan 2022 00:38
Didim’de her siteye Atatürk büstü yapılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi, ilçe genelinde bulunan sitelere Atatürk büstü yapımı için çalışmalara başladı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile harekete geçen Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan sitelere Atatürk büstü yapımına başladı. Aralarında İmbat Sitesi ve Mavipınar Sitesi’nin de bulunduğu birçok sitede büstlerin yapımını bitiren ekipler, ilçe genelinde bulunan tüm sitelere büst yapımı gerçekleştirileceğini belirtti.

BAŞKAN ATABAY: ATAMIZIN BİZE EMANET ETTİĞİ CUMHURİYETİ İLELEBET KORUYACAĞIZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anısını yaşatmak üzere çalışmalarının süreceğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve düşüncelerinin haklılığını her geçen gün daha iyi anlamaktayız. Onun bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet koruyarak yaşatmak azmi ve kararlılığındayız. Geçmişte vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda bazı sitelerde Atatürk büstü yapımı gerçekleştirmiştik. Bu çalışmamızı ilçe genelinde bulunan tüm sitelere yaymaya karar verdik ve çalışmalara başladık. Ekiplerimize azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.