DOLAR 32,5582 0.21%
EURO 34,9674 -0.02%
ALTIN 2.457,020,87
BITCOIN 20865291.08103%
Aydın
22°

AÇIK

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Aydın BŞB ile Didim Belediyesi ortak iftar sofraları kuracak

Aydın BŞB ile Didim Belediyesi ortak iftar sofraları kuracak

ABONE OL
7 Nisan 2022 15:43
Aydın BŞB ile Didim Belediyesi ortak iftar sofraları kuracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi Ramazan ayında Didim merkez ve mahallelerinden iftar sofraları kuracak. İftar yemeklerinin ardından Ramazan ayının coşkusu semazen ve gölge oyunuyla taçlandırılacak.

Ramazan ayı dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi’nin mahallelerden düzenleyeceği iftar yemeklerinin programı belli oldu. Bu kapsamda 8 Nisan Cuma günü Didim kent meydanında Aydın BŞB, 9 Nisan Cumartesi gün Didim Kent Meydanında Didim Belediyesi, 10 Nisan Pazar günü Akbük Liman bölgesinde Didim Belediyesi, 12 Nisan Salı Balat mahallesinde Didim Belediyesi, 13 Nisan Çarşamba günü Akyeniköy mahallesi Didim Belediyesi, 14 Nisan Perşembe Akköy mahallesi Didim Belediyesi, 18 Nisan Batıköy Didim Belediyesi, 19 Nisan Salı Akyeniköy mahallesi Aydın BŞB, 20 Nisan Çarşamba Fevzi Paşa mahallesi Didim Belediyesi, 22 Nisan Cuma Didim Kent meydanı Didim Belediyesi ve 25 Nisan Pazartesi Akbük liman bölgesinde Aydın BŞB tarafından iftar yemekleri organize edilecek. Ramazan etkinlikleri kapsamında ise 9 Nisan cumartesi günü Didim Kent Meydanında ve 10 Nisan Pazar günü Akbük liman bölgesine Semazen gösterileri sunulacak. 12 Nisan Salı günü Balat mahallesinde, 13 Nisan Çarşamba günü Akyeniköy mahallesinde ve 14 Nisan Perşembe günü Akköy mahallesinde gölge oyunları gösterileri gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yaptıkları açıklamada, “Bu Ramazan da iftarlarda birlikteyiz Aydın Büyükşehir Belediyesi ve belediyemizin işbirliği ile düzenlenen iftar programlarında bir araya gelelim, Ramazan ayının coşkusunu semazen ve gölge oyunu gösterileriyle yaşayalım. Gelin, hep beraber bereketli sofralar kurup, gelenekten geleceğe yolculuk yapalım.” ifadelerine yer verdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.